Какви услуги предлагаме?

Изработка и поддръжка на WordPress сайтове и магазини

Професионална изработка на WordPress сайтове и WooCommerce базирани онлайн магазини с дизайн специално персонализиран за всеки проект. Професионална поддръжка и мониторинг за изработените сайтове и магазини. Лого дизайн и дизайн на банери за да сме още по-полезни в създаването на твоя сайт. Предлагаме и качване на продукти в онлайн магазина, за да те улесним в административните дейности – ти мисли за продажбите!

Изработка на уебсайт

Включва всичко необходимо за стартиране на твоя сайт + хостинг + домейн + дизайн персонализиран за теб + мобилна версия

Изработка на онлайн магазин

Включва всичко необходимо за стартиране на твоя онлайн магазин + хостинг + домейн + дизайн персонализиран за теб + мобилна версия + неограничен брой продукти

Поддръжка на сайт или онлайн магазин


Поддръжка за твоя сайт или онлайн магазин. При технически проблеми или за добавяне на нови функционалности ние сме на линия за теб

Лого дизайн

Професионално изработено лого за твоя бранд – ще получиш пълноцветна и монохромна версия в 2 или повече композиции – вертикална и хоризонтална

Изработка на банери

Професионално изработени статични или анимирани рекламни банери за твоя сайт, фейсбук страница или онлайн магазин

Добавяне на продукти

Зареждане на продукти ръчно, чрез файл или интеграция с външен доставчик в твоя онлайн магазин

ЦЕНИ И ПАКЕТИ

Избери най-добрата цена

Ще дадем пакетна цена за стартиране на твоят нов уебсайт или онлайн магазин. Цената ще включва всичко – хостинг, домейн, дизайн, настройки. Ще се съобразим с твоите желания и нужди и ще предоставим най-добрата цена.

Чести въпроси

Мога ли да използвам собствен домейн?

Да. Разбира се, всеки нов сайт или магазин може да се създаде на твой домейн. Предлагаме услугата домейн, само за клиенти, които нямат такъв.

Мога ли да използвам собствен хостинг?

Не. Предлагаме хостнати решения за сайт или онлайн магазин като пакетна услуга. Всеки създаден сайт или магазин се хоства на наш сървър и се поддържа от нас.

Домейна, който предлагате, мой ли ще е?

Да разбира се. При регистрация на домейн чрез нас, домейна винаги е собственост на клиента и се регистрира на подадени от клиента данни /име, телефон,имейл/

Как се въвежда и актуализира съдържанието?

Всички сайтове и магазини са динамични – съдържанието може да се променя. Съдържанието се въвежда или актуализира в лесен за управление админ панел. При създаване на нов онлайн магазин или сайт ти избираш потребителско име и парола и получаваш данни за достъп до администрацията.

Цената включва ли въвеждане на съдържание?

Да. Ще предадем сайта с попълнано съдържание, като страници – общи условия, услуги които се предлагат, за нас и т.н. В цената не е включено създаване на съдържание. Ти ще трябва да ни дадеш текстовете и снимките, които желаеш да се публикуват, ние ще ги нанесем и ще форматираме всичко необходимо. Цената не включва добавяне на продукти в онлайн магазин. Предаваме онлайн магазина с до 6 продукта, заведени за да се визуализират функционалностите.

Необходимо ли е да платя предварително?

Да. Трябва да заплатиш предварително 50% от стойността на оферираната цена за изработка. Остатъкът се заплаща след предаване на готовия сайт. Достъп до администрацията на сайта ще получиш след получаване на пълното плащане. При 100% авансово плащане ще получиш отстъпка от крайната цена! Сайта става собственост на клиента след окончателното му заплащане.

Как мога да платя?

Плащането става само по банка по проформа фактура, която ние ти изпращаме.

Задължително ли е да плащам поддръжка?

Да. Изработката на сайт или магазин се предлага само като пакетен продукт – получаваш готов сайт и поддръжка. Поддръжката е неизменна част от пакета на сайта или магазина. Първоначалната цена за изработка е дължима преди предаване на готовия сайт. Цената за поддръжка се заплаща всеки месец.

Мога ли да поръчам функционалност?

Да. Свържи се с нас, за да уточним твоите изисквания. Ние ще направим оценка и ще ти предложим бюджет и срок за изпълнение.

Правите ли обучение за работа с админ панела?

Да. Ще получиш инструкции как да управляваш съдържанието и да добавяш ново. В администрацията на всяка страница има хелпове, които ще ти помогнат да се справиш. Ако имаш въпроси ние ще съдействаме.