Кои сме ние?

„Не казвай на клиента какво иска той! Ако искаш да си умен, умувай под душа! После излез, отиди на работа и работи, за да направиш точно това, което иска клиента!“

…Нашето мото 🙂

нашата компания

Работим за твоите идеи

Сайт Дизайн Ес е уеб дизайн студио в което сме събрали екип с богат опит в разработка и поддръжка на WordPress базирани сайтове и магазини.

Имаш идея как да изглежда твоят сайт или магазин, но не знаеш как да стане? Трябва да направиш фирмен сайт или бизнесът ти се нуждае от онлайн магазин, но все нещо ти се струва сложно?

Екип с над 8 годишен опит в разработката на WordPress сайтове и WooCommerce базирани онлайн магазини, ще се погрижи за теб! Ние работим за да реализираме твоите идеи! Всеки твой проект е лично предизвикателство за нас. Ще направим проучване и ще предложим индивидуални идеи специално за теб. Ще се съобразим с твоите изисквания и ще получиш напълно функциониращ сайт или онлайн магазин само за около 1 седмица!

свържи се с нас

Ние сме тук за да намерим най-доброто решение за твоите идеи за нов сайт или онлайн магазин

Няма трудни или сложни неща, всяко нещо има решение. Ние работим за твоите идеи по пътя до реализирането им. Независимо колко високи или ексцентрични са твоите изисквания, ние ще се съобразим с тях за да осъществим идеята ти. Ако нямаш идея ще я измислим за теб. Личният подход към всеки проект и персонално ангажираното отношение са причината, нашите клиенти да стават наши приятели!

Чести въпроси

Мога ли да използвам собствен домейн?

Да. Разбира се, всеки нов сайт или магазин може да се създаде на твой домейн. Предлагаме услугата домейн, само за клиенти, които нямат такъв.

Мога ли да използвам собствен хостинг?

Не. Предлагаме хостнати решения за сайт или онлайн магазин като пакетна услуга. Всеки създаден сайт или магазин се хоства на наш сървър и се поддържа от нас.

Домейна, който предлагате, мой ли ще е?

Да разбира се. При регистрация на домейн чрез нас, домейна винаги е собственост на клиента и се регистрира на подадени от клиента данни /име, телефон,имейл/

Как се въвежда и актуализира съдържанието?

Всички сайтове и магазини са динамични – съдържанието може да се променя. Съдържанието се въвежда или актуализира в лесен за управление админ панел. При създаване на нов онлайн магазин или сайт ти избираш потребителско име и парола и получаваш данни за достъп до администрацията.

Цената включва ли въвеждане на съдържание?

Да. Ще предадем сайта с попълнано съдържание, като страници – общи условия, услуги които се предлагат, за нас и т.н. В цената не е включено създаване на съдържание. Ти ще трябва да ни дадеш текстовете и снимките, които желаеш да се публикуват, ние ще ги нанесем и ще форматираме всичко необходимо. Цената не включва добавяне на продукти в онлайн магазин. Предаваме онлайн магазина с до 6 продукта, заведени за да се визуализират функционалностите.

Необходимо ли е да платя предварително?

Да. Трябва да заплатиш предварително 50% от стойността на оферираната цена за изработка. Остатъкът се заплаща след предаване на готовия сайт. Достъп до администрацията на сайта ще получиш след получаване на пълното плащане. При 100% авансово плащане ще получиш отстъпка от крайната цена! Сайта става собственост на клиента след окончателното му заплащане.

Как мога да платя?

Плащането става само по банка по проформа фактура, която ние ти изпращаме.

Задължително ли е да плащам поддръжка?

Да. Изработката на сайт или магазин се предлага само като пакетен продукт – получаваш готов сайт и поддръжка. Поддръжката е неизменна част от пакета на сайта или магазина. Първоначалната цена за изработка е дължима преди предаване на готовия сайт. Цената за поддръжка се заплаща всеки месец.

Мога ли да поръчам функционалност?

Да. Свържи се с нас, за да уточним твоите изисквания. Ние ще направим оценка и ще ти предложим бюджет и срок за изпълнение.

Правите ли обучение за работа с админ панела?

Да. Ще получиш инструкции как да управляваш съдържанието и да добавяш ново. В администрацията на всяка страница има хелпове, които ще ти помогнат да се справиш. Ако имаш въпроси ние ще съдействаме.